Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

Köse Yazarlari Köse Yazarlari

Eklenti Kur
Radyo Radyo

Dernek
Dernek Logosu Dernek Logosu

Kaydol
E-Bülten E-Bülten

Basın Bülteni Basın Bülteni

CanlıCanlı Yayın Yayın
SohbetSohbet Bölümü BölümüDolu dolu ve hoşça vakit geçirmek için
EtkinlikEtkinlik Kayıt Formu Kayıt FormuEtkinliklere kaydolmak için tıklayınız
UlaşımUlaşım Krokisi Krokisi
DavetDavet Bölümü BölümüTanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın
İletişimİletişim Formu Formukar14@hotmail.com

07.11.2009 CUMARTESİ GÜNKİ TOPLANTİ İCİN ACİKLAMA

Ridvan KARACA

Ridvan Karaca Ridvan Karaca

334 Hit
Gönderim Tarihi : 08.11.2009
SeLamun ALeyKum ÖnceLikLe Ben Bu isi Para Karlisiginda Yapmiyorum. zaten 2008 deki Festivalle ilgilide kulagima Ölumsuz DediKodular Geldi ona hic Deginmicem.. ALLAH biliyo neyin ne oldugunu 
                        !!!...  zaten Soranda olmadi ...!!!

Gelelim 07.11.2009 Cumartesi aksami olan toplantiya Evet siteden Ve Toplu e-maille herkeze Duyuru yaptiK Cagirdik .. Amacimiz Neydi Toplanak biseler Paylasmak Neyi nasil yapabiliriz Diye Konusmakti...

Ama Malesef Daha sormadan Sebebini Ögrenmeden ( ÖN YARGIYLA )Birilerini Suclu bulmak Birini Suclamak Düsündurucu....
Gene Soran olmadigi ICIn 07.11.2009 Cumartesi gunu Neden Gelmedigimi Aciklamicagim....
Ayni 2008 Festivalinde Cekilen Videolar ne oldu , 2008 Festivalinde Toplanan Para ne oldu , 2008 Festivalinde Kimler maddi destek verdi kimlere ne ödendi , 07.11.2009 Cumartesi Gunu Site Sahibi Ve yöneticisi Nerde Ve Siteye 145 Kisi Kayitli üye var Bunlar nerde... Diye Sorulmadigi icin Aciklamamada gerek yok
Merak Eden Sorar CevapLarinida alir...Ama ben Genede Gelemedigim icin Özür DiLerim....
Not = Siteden Menmun oLmayan üyeligimi sil Der Görürüz Ve Gerekeni Yapariz...
Agilbasi.Net  &  Agilbasi.Org  & Agilbasi.Eu   Site Yönetimi
YASAR EKTAS

Yasar Ektas Yasar Ektas

Gönderim Tarihi : 13.06.2010
kardeşim herkes kimin kim olduğunu biliyor
kafana takma kim neder se desin sizlerden allah razı olsun sayenizde herkes kaynaşıyor tanımadıgı akrabasını sizler sayesinde tanıyor
YASAR EKTAS

Yasar Ektas Yasar Ektas

Gönderim Tarihi : 13.06.2010
herzaman atalar doğru söylemişit ürür kervan yürür allah biliyor sizarkanıza bakmadan doğru yolda yürümeye devam edin biz arkanızdayız

Erdinç Oğuz Erdinç Oğuz

Gönderim Tarihi : 26.06.2010
usaklar noruyonuz loo.buraya gıren varmı .olur ınsallah.festıval tarıhını manset yap ne dıyen olacak bakalım.beeyy.
CEVAP GÖNDERİM FORMUCEVAP GÖNDERİM FORMU
Mesajınız* :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi1 :0,0098

© 2008 2012 agilbasi.org
Ağılbaşı Köyü Web Portalı http://www.agilbasi.org

Tam Ekran

Download Silverlight Plug-in